UITSTRALING

De uitstraling van uw woning wordt voor een groot deel bepaald door goed en verzorgd schilderwerk. Daar komt een hoop bij kijken. Welke kleuren en materialen kiest u bijvoorbeeld en past het geheel bij uw interieur? Daarom kunt u bij mij altijd terecht voor een professioneel kleuradvies!

ONDERHOUD

Goed schilderwerk is zeer belangrijk voor het onderhoud van uw woning. Wanneer u uw schilderwerk goed bij laat houden, heeft u daar uiteindelijk profijt van. Het aanbrengen van een nieuwe, beschermende verflaag zorgt ervoor dat de levensduur van uw woning wordt verlengd.

BINNEN SCHILDERWERK

Bent u toe aan een nieuw, fris interieur of is het schilderwerk gewoonweg aan vernieuwing toe? J. van de Beek schilderwerken helpt u graag! Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan particuliere woningen en bedrijfspanden (zowel nieuwbouw, onderhoud als renovatie).

BUITEN SCHILDERWERK

Het is belangrijk om uw buitenschilderwerk tijdig te voorzien van onderhoud. Een goede verflaag voorkomt namelijk rot en verval. De buitenkant van uw woning is toe aan vernieuwing wanneer het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, de verf loslaat of wanneer u andere beschadigingen ziet zoals bijvoorbeeld houtrot.

BEHANGEN

Naast gewoon behangpapier kiezen steeds meer klanten voor glasvezel- of vliesbehang. Dit behang is sterker, krimpt niet en is eenvoudiger aan te brengen. U kunt  het behang overschilderen met een kleur naar wens. Glasvezel- of vliesbehang is ook ideaal voor beschadigde muren.

SPUITWERK

Het spuiten van muurverf of latex op wanden en plafonds wint aan populariteit. En dat is niet voor niets, want spuiten geeft een superstrak eindresultaat. Het rollen laat vaak een structuur en strepen na, Bij verfspuiten daarentegen is dit nauwelijks zichtbaar. Bovendien werkt het ook nog eens razendsnel en dus kostenbesparend!

© Copyright 2016 - J van de Beek Schilderwerken